عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سعید مرتضوی صلاحیت ریاست سازمان تامین اجتماعی را به دو دلیل نداشتن تخصص و حاشیههای فراوان ندارد تاکید کرد اصرار دولت به ادامه کار مرتضوی برکناری وزیر کار و تامین اجتماعی را توسط مجلس را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش خبرنامه ملّی ایرانیان فرارو ; عوض حیدرپور، نماینده شهررضا در مجلس با بیان این مطلب گفت: سازمان تامین اجتماعی، سازمان عریض و طویلی است که اداره آن نیازمند تخصص و کارآمدی لازم است، بنابراین هر فردی تنها به این دلیل که چند صباحی در بخشی آن هم غیر مرتبط، سابقه مدیریتی داشته است نمیتواند گزینه خوبی برای اداره این سازمان تخصصی باشد.
عضو فراکسیون اصولگریان مجلس افزود: نگاهی گذرا به سابقه مدیریتی و کارنامه آقای مرتضوی هم حکایت از آن دارد که ایشان تخصص لازم برای بر عهده گرفتن سکان هدایت سازمان تامین اجتماعی را ندارد.
وی ادامه داد: همچنین ایشان فردی است که حرف و حدیث حول و حوششان فراوان است و برخی پرونده تخلفات مدیریتی آقای مرتضوی هنوز مفتوح است و نسبت به آن تعین تکلیف نشده است.
حیدرپور گفت: بنابراین انتصاب سعید مرتضوی به ریاست سازمان تامین اجتماعی به دو دلیل نداشتن اهلیت و تخصص و دوم حاشیههای فراوان حول و حوش ایشان به هیج وجه به صلاح نبوده و نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: بر این اساس امیدواریم که وزیر محترم کار و امور اجتماعی نسبت به این انتصاب تجدید نظر کنند و از تصمیم خود برای ادامه همکاری با آقای مرتضوی منصرف شوند.
وی با اشاره به نوع انتصاب سعید مرتضوی به ریاست سازمان تامین اجتماعی گفت: با این حال با توجه به اینکه مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان تامین اجتماعی در آخرین روزهای و ساعتهای سال گذشته انجام گرفت آن هم با وجود تذکرهای رسمی و غیر رسمی، علنی و غیر علنی، نسبت به احتمال این انتصاب؛ بعید است که وزیر کار و به طور کلی دولت از این تصمیم خود عقب نشینی کند.
نماینده شهررضا در مجلس تصریح کرد: پیش از این دولت نشان داده است که منافع گروهی را بر مصالح عمومی ترجیح میدهد و در حمایت از حلقه نزدیکان خود از هیچ اقدامی فروگذار نیست حتی به چالش کشیدن فضای عمومی جامعه، از این رو باتوجه به سابقه عملکرد دولت در حمایت از نزدیکان خود، پیش بینی میشود که این انتصاب حواشی بیش از این را به دنبال داشته باشد.
وی تصریح کرد: با این وجود بازهم به وزیر کار و تامین اجتماعی و دولت این توصیه را میکنیم که پیش از آنکه دیر شود و هزینه این اقدام افزایش یابد نسبت به این تصمیم تجدید نظر کنند، چرا که رییس جدید سازمان تامین اجتماعی به هیچ وجه صلاحیت اداره این سازمان مهم را ندارد.
عضو فراکسیون اصولگریان مجلس گفت: همچنین بهتر است قوه مجریه با آغاز سال جدید و فصل جدید، رویکرد جدید کاهش تنش و اختلاف یا قوه مقننه به عنوان بازوی نظارتی بر عملکرد دولت را پیش بگیرد و از هرگونه اقدام چالش آفرین همچون آخرین تصمیم گیری درباره سازمان تامین اجتماعی بپرهیزد چرا که بنای مجلس شورای اسلامی چالش با دولت نبوده و نیست.
حیدرپور تاکید کرد: با این حال در صورتی که دولت و وزیرکار وتامین اجتماعی نسبت به این تصمیم خود اصرار داشته باشند مجلس شورای اسلامی هم چارهای جز عمل به وظیفه قانونی خود ندارد و ناچارا اهرمهای نظارتی خود را فعال خواهد کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در همین راستا ابتدا تعدادی از نمایندگان مجلس در خصوص انتصاب اخیر در سازمان تامین اجتماعی، به دلیل نقض مواد ۵۳ و ۵۴ از فصل ششم قانون مدیریت خدمات کشوری که ضوابط انتصاب و ارتقای شغلی مدیران حرفهای را تعیین میکند، به رئیس جمهور تذکر کتبی داده بودند.
وی افزود: در ادامه نیز برخی نمایندگان، طرح استیضاح وزیر کار و امور اجتماعی را تهیه کردند تا در صورتی که وزیر محترم پیش از آغاز رسمی جلسات مجلس شورای اسلامی در سال جدید، نسبت به این انتصاب تجدید نظر نکند این طرح را به جریان بیاندازند.
عضو فراکسیون اصولگریان مجلس گفت: با آغاز به کار جلسات مجلس در سال جدید درباره استیضاح یا عدم استیضاح وزیر کار و تامین اجتماعی تصمیم گیری نهایی خواهد شد و امیدواریم دولت کار را به آنجا نکشاند که نمایندگان ناچار به استیضاح وزیر کار شوند.
حیدرپور در خاتمه گفت: دولت بداند که در صورت اصرار بر تصمیم خود، نمایندگان مجلس هم بر استیضاح وزیر کار و تامین اجتماعی اصرار خواهند کرد و با توجه به جوی که میان نمایندگان مجلس نسبت به این انتصاب وجود دارد احتمال برکناری وزیر کار بسیار زیاد است که این اصلا به صلاح دولت نیست که در ادامه کار وزیری را با استیضاح نمایندگان از دست بدهد.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder